Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel fromspring Get This.

06 February 2013

Say Alhamdulillah :)


Praise to Allah , finally segala angan angan impian serta mimpi aku nak RAINBOW CAKE tercapai . All happen bila aku ikut kakak aku pergi KLCC . Main point pergi KLCC sebab nak collect mp3 je dekat sonny centre . 

Plus belikan my lovely sister kat rumah tu present for her birthday . yes , today ! ouh ya , btw happy birthday again dik . May Allah bless you. Semoga success dalam hidup :) 

Tawaf satu KLCC tu finally aku stop at BISOU BAKE SHOP . urgghh . seriously siapa cupcakes lovers to boleh fall in love with this shop . their cupcakes sangat comel and look delicious . aku usha baik punya for rainbow cake . kak nanie pun cucuk jarum suruh aku beli a slice . actualy tak slice sangat pun .

sebab macam dah tergoda and tetiap hari duk meroyandekat twitter pasal rainbow cake kan , finally keputusan pun dibuat . dapat lah aku merasa rainbow cake tu . serious nak lompat lompat , golek golek time tu . kebetulan , that time aku puasa , so macam meleleh jugak ah . haha



balik balik . simpan fridge snap snap gambar bagai post instag semua . si raisya and ika balik dari class . macam biasa je lah . aku pulak rabun mata . not expected si budak raisya tu dah already masuk bilik letak rainbow cake yang dia beli dalam bilik . 

aku masuk bilik , solat , and after the prayer , surprising me ada a box of cake dekat tilam aku . so I wonder lah bila masa pulak aku amik balik that cake and bawak masuk bilik . plus bila masa pulak cake aku ada riben riben bagai . and :


and and and lagi some of her touch and sweet speech for me #nangisdalamhati :')


ok , can I assume this one for my earliest birthday present from my babies? haha . apepun thankyou kak nanie , thankyou raisya, thankyou ika, thankyou nad . Love you all . adios :)


happy with this ? like and comment dear :)

2 130292 suka taip taip comment:

Raisya Abd Raof said...

still bengang sebab ifa dah beli dulu rainbow cake tu! hahahaha

Rifa Afifah said...

haha . mana tau rai nak beli kan . kalau tak takde lah kembung perut makan banyak rainbow cake . haha

Post a Comment

Sila taip disini sayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@Original created by Afifah Yazed