Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel fromspring Get This.

17 February 2012

PENANG !



Boleh tak ? Aku nak jerit kuat kuat AKU RINDU PENANG WOI ! Dah buang tebiat apa aku ni ? haha . 

tadi aku terbelek belek pulak gambar lama aku masa dekat penang . serius rindu ! kenangan best kot duduk penang . aku rindu suasana matrik tu . best GILA kau aku kata . haha




haha , ni masa hari pendaftaran . time ni nerd GILA kot


time neh laa baru nak daftar berokband yang aku duk guna neh :)



nampak tak kekurusan aku time neh . baju ni dah tak muat -,-'


way to my room :)


nampak tak ? tu katil aku tuh . haha masa ni memang tak senonoh GILA lah tempat aku


and TARRRRAA ! aku dah renovate dah :D


ni study desk aku :D ouh , ada SAYANG disitu . rindu dia :(


ni lah pelajar cemerlang belajar . bhaha


ni lah makanan paling superb sekali lah aku dgn roomate aku makan . muahaha


roomates :)


aku main squasy tau ! haha . syiok eh .


time neh aku dapat pergi langkawi untuk seminar . best best !






ouh , ni last dengan kawan kawan . best GILA main bowling dengan depa semua . haha


time neh kitorang nasuk koir . conduct dia ? aku lah ! haha . even tak menang tapi best :)


dua orang insan best dekat sana . yeah ! aunty and uncle . memang best sangat dorang . dah macam mummy and papa aku dah . Rindu depaa :D

kenangan dekat penang tak kan aku lupa kan . banyak lagi yang menarik , tapi penat lah ! haha

happy with this ? like and comment dear :)

1 130292 suka taip taip comment:

sabry oppa said...

singgah sini bace entry....

blog yg nice sgt n entry yg sgt cool..

oppa follow sini...

jom follow oppa balik...

nice ") nice ") like :) like :)

http://shaberry92.blogspot.com/ ( blog kpop)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (personal blog)

nice to meet you...

selamat berblogging...

maju jaye...!!!

Post a Comment

Sila taip disini sayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@Original created by Afifah Yazed