Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel fromspring Get This.

28 November 2011

Berehat dengan tercinta :)

Salam , memang dah lama x update dan memang dah lama kan tak sentuh belog aku ni ! dan sekarang ada mood nak update and nak membebel panjang kisah aku yang tak berapa nak best kan . baru ni , aku and family buat vacation mengejut (haha , mengejut sangat lah kan). Vacation yang dirancang tiba tiba ni berlaku kat Port Dickson . Dah , malas nak bebel panjang sebab nanti orang bosan kan , layan je gamba gamba gemok aku okeyh :)


creditto:photographer nye adik aku yang tak pandai langsung ambil gamba kan :)



oke, baru perasan gamba atas dan bawah sama cuma mimik muka yang berbeza :P


gemok laaa aku .


ini dua orang budak memang kaku . =,="



fungsi belon ni , jadi roket . err, if belon biasa pon boleh kot kalau kita keluarkan angin dia .


mesti kakak yang cantik kan ! cakap ye cepat !


Ibu kata , malam ni sejuk , err, ibu kita kat PD bkn Cameroon :)






masa ni, pukul 11 lebih and dah tak de satu manusia pon nak main UFO tu, but  baby boleh main sengsorang.
Diaterbang kan , dia lari kedek kedek , dia tangkap ! *oke, kakak ada rasa nak main ,but cover lah kan !




Cikgu Norliza ni , dia feel sikit time ni macam ala ala model kata nya .





haha, time ni , ibu dapat la kayuh dua tiga tapak . basikal goyang goyang kata nya . but seriously, basikal ni memang menakutkan oke .




tengok muka budak gemok kat belakang tu , nak nangis sebab agak cuak la naik basikal ni + dah lama x mengayuh beskal kan .


oke, cover cover selepas menjerit hampir satu TIARA BEACH RESORT tu dengar suara budak gemok tu sebab takot budak kurus depan tu bawak beskal mcm KL DRIFT :P





makcik dengan pakcik ni bahagia gila dapa masuk dalam air tu . Yang tak tahan , ayah swimming kaki tangan atas simen kolam . macam buaya bak kata ibu :)


ice cream time with the lovely couple .




saja colourkan macam ni sebab rasa muka budak gemok tu hitam sangat :P


the winner after berhempet hempet semata mata nak dapat kan apa yang terpegang kat tangan tu and sekarang ada dekat bilik belakang tu jadi barang semak =,="



kuda yang busuk ni harga nak naik dia 5 hengget . berbaloi kot dapat naik kuda busuk . budak gemok mcm aku nak naik kuda kang patah pulak tulang kuda neh . haha





sangat gemok yee ! saya tau , dan tak perlu maklumkan :)


nampak tak couple depan tu , jalan macam nak honeymoon even anak anak bersepah kat belakang neh :)


mereka jiwa saya oke :)


memang budak keding ni tak pro betul ambil gamba . tak ada talent langsung . nak jugak masuk jari dia !


aku tau la aku sangat gemok ,tapi tak kesah kan , janji hati gumbira suda :)

Dan percutian tu sangat sangat menyeronokkan. speend time dengan family and gelak gelak sangat cool kan ? makan makan , borak borak, memang awesome day lah ! sebab tu lah aku sayang family aku :)




                                                                              mengedit edit :

happy with this ? like and comment dear :)

2 130292 suka taip taip comment:

slumberznanie said...

gambo mule2 kat tiara beach resort kan...

NURUL AFIFAH MD YAZED said...

ye akak sayang :P

Post a Comment

Sila taip disini sayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@Original created by Afifah Yazed