Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel fromspring Get This.

02 February 2013

The Unparalleled Grace :)


Bismillah , this entry was an entry of my feelings towards what Allah had give to me . ThankYou . For the rest of mylife , I never never thought that I will have a person who cares about me too much besides myfamily and myLove :)

Like seriously , before this , aku terang terang cakap , aku tak pernah beranggapan bahawasanya I will have someone who love me that much . Even usia perkenalan kami baru cecah one year and half macam tu , but I feel her care, her loves, all bout her . Sometimes , dia macam garang dan tegas . 

Yes ! I did touching sometimes , but after at all , bila aku fikir fikir semula , ada sebab dia marah , ada sebab dia tegur . She love me . Yes , she love me . I realize that . All this time , dia banyak ada dengan aku , banyak bercerita dengan aku , banyak nasihat aku , banyak bagi semangat pada aku . 

Sebelum ni , aku susah nak percaya The Best Friend tu wujud . But , aku salah . salah secara total . Sometimes , dalam 1000 kawan kita tu , mesti akan ada yang sangat care and sayang kan kita . rite ? I have lots of  feelings when I lost my friends . Sedih . Menangis . Yes , it was totally sad .

Same goes to me if I lost her in mylife , that mean I will lost the most beautiful things that I ever had . Bunyi macam over kan ? but it was the truth . Banyak perkara yang mengharu kan dia dah buat untuk aku , tapi this time , memang aku macam nak menangis sekor sekor ni ha . Terharu for her kindness . For her innocent . She's very cute . Tolong lah faham ! haha

Kak , if you read this , I just want you know kak . Before ni kita tak pernah ada kakak , so I felt very very untung ada kakak yang sangat penyayang macam akak . And thanks always be besides me all the time bila kita perlukan akak :) Love




happy with this ? like and comment dear :)

2 130292 suka taip taip comment:

SURIANI ISMAIL said...

Wuwuwu.... Mengalir air mata baca nie!! Habis makeup cair dahhh!!!! Xlaaa akk ok jee.... Sorilahh kalu akk ade marah n wat awk tacing.. Tp percayalahh tu semua xsengajaa... Akk syg awk dikk.... Sygsgt2..!!! ....

Rifa Afifah said...

love you too kak comel . nanti hujung tahun kawen jangan lupa hajak :)

Post a Comment

Sila taip disini sayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@Original created by Afifah Yazed