Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel fromspring Get This.

11 September 2011

busuk busuk yang disayangi :)

Kawan busuk saya yang pertama yang masih ingat saya sampai sekarang!
Daya Azreen..   

Daya Azreen
Dia da nak ada baby daa.. nanti anak dia mesti chumill cam mama dia jugak ! kami bestie since darjah 3 sampai la darjah enam.. 

Kawan busuk seterusnya Syafiqah Hamdan.. 
Nur Syafiqah
Dia belajar lagi and sekarang ada di UITM JENGKA, PAHANG. Dia pun bestie masa darjah tiga sampai enam jugak !


Kawan busuk busuk saya lagi : Farhah Najwa.
Farhah Najwa Ayub
Dia bestie jugak ! Dari form 1 and dia sangat pandai. Malu jugak la bila saya yang ta pandai ni nak berkawan dengan si dia yang pandai :(

Kawan busuk yang lain : Aini Fadhlina
Eye-nie Fadhlina
Haa, dia pun kawan best jugak ! orang yang sangat chumill dan dia juga bijak :)

Kawan busuk yang keberapa : farra nadzirah
Farra Nadzirah
*kepala teleng na tengok laks ! aha, dia manyak cantik woo.. dia kawan best jugak ! cerita banyak banyak sama sama :)

Kawan busuk dekat dengan rumah : shahiza
Shiezel Cheezel
Ehei, masa mula mula dekat sekolah TUALANG dulu, dia kawan first yang tegur saya and kawan saya.. kawan sebelah katil sampai umor 14 tahun :)

kawan busuk yang next nya : husna 
Husna Hassan
oke, baek anda semua ta bole kenal muka dia ! saya dan yang dibenarkan jee.. dia baik juga.. ayah kami juga baik bersama :)

kawan masa sama sama busuk : Puteh
DatIn O'clan
yeah ! yang ni truelly busuk kot.. haha.. kawan saya sama sama sengal dan bergelak.*begado juga laa :)

kawan paling busuk saya : Ain A.K.A
Che Ain
anda bole search gamba dia melalui gamba chumiill ni kalo rajin.. haha.. kawan bantal pelok saya yang saya sayang sangat :)

kawan busuk sama suka duka : Nik @ Anis.
Nik Nur Anis Syuhada
dia selalu ada bersama saya kalau saya bersedih dan selalu dengar cerita karut juga omelan saya :) sayang dan rindu awak :(
 kawan busuk yang saya rindu :( ~ zue
Ct Zurayha Ismail
oke, dia x nak letak profile picture.. tapi dia ada sentiasa masa saya susah dulu.. dia x pernah kata 'TAK' dengan saya.. dia juga kawan teman DATE ! rindu kamoo :(

kawan busuk belajar : eryn
Nur Azreen Hamzah
minah ni pun ta letak gamba and saya malas la kan nak upload even banyak gamba dia dengan saya :) dia sentiasa beri sokongan untuk hidup saya 

kawan busuk gelak saya : Ain
Shahrain Zubir
Oh ! dia kawan yang saya ta bole lupa sebab ta pernah berhenti buat saya ketawa terbahak bahak juga kawan nakal kat matriks
 
kawan busuk nakal saya : lynn
Hazleena Lynn
kami pernah fly kat matriks tiap tiap malam.. tapi bukan buat jahat, pergi tidur rumah aunty + uncle tersayang juga makan makan lepak lepak serta minum minum jee :)

kawan busuk teman tidur saya yang penakut nii : hidayah 
Nor Hidayah Arbain
yes ! bagi saya dia sangat cantik.. dan dia sangat manja.. sayang awak yah !

kawan @ akak busuk terbaru : bell
Nabila Amira
yeah ! dia kawan baik baru.. saya sayang dia sebab dia kuat bebel macam saya :)

kawan busuk @ akak juga : nanie
Slumberz Nanie
kawan kentot saya.. saya ponteng dari TS + main game kelas arab bersama dia :)

p/s : saya sayang teman teman yang pernah mendampingi juga bersama saya dalam hidup saya :) 
  • jangan marah eh amik gamba korang +curi curi tanpa pengetahuan.
  • hope never forget this gumuk person and always keep me in smile



                                                  bebel bebel tengah malam,
                                                   

happy with this ? like and comment dear :)

3 130292 suka taip taip comment:

slumberznanie said...

aahhhh sudah laa kaooo... buruk sja kisah rku sma blog koa yaa!!! xmauu kwn ko sudahhh. hahaaa

♥anis_bubleblub♥ said...

i miss n love u 2 yunk..

farhah najwa ayub said...

alololo . ada nama aku . terharu babe . ni aku punya blog , farhahnajwa.blogspot.com :)

Post a Comment

Sila taip disini sayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@Original created by Afifah Yazed